Onze visie

MBZ4YOU (Marilu bemiddeld zo snel mogelijk voor jou) is een kleinschalig bemiddeling en uitzendbureau. Wij zijn een jong bedrijf, maar hebben inmiddels wel een officieel kantoor aan de Albert Einsteinweg 4 te Lelystad. 

Om goed bereikbaar te zijn voor zowel werkgever als werknemer hebben wij een eigen website, mbz4you.nl  daarnaast zijn te vinden op verschillende sociale media, Facebook, Instagram en LinkedIn, ook zullen wij van tijd tot tijd flyeren zodat mensen weten dat we er zijn.

Wat ons anders maakt dan andere bemiddeling en uitzendbureaus is dat wij 24/7 bereikbaar zijn en 6 dagen in de week geopend, vooral voor mensen in ploegendiensten is het plezierig dat ze altijd iemand kunnen bereiken.

Lijnen tussen de werkgevers en werknemers worden zo kort mogelijk gehouden waardoor misverstanden makkelijk en effectief worden opgelost.

MBZ4YOU is een familiebedrijf, wij willen werkgevers en werknemers het gevoel geven dat zij bij onze familie horen, vandaar de makkelijke bereikbaarheid.Jong of oud, als de motivatie om te werken er is zullen wij ons best doen om gepast werk te vinden met het juiste salaris daarbij. 

Grote uitzendbureaus zien wij niet als concurrenten, meer als collega’s waar we met plezier mee willen samenwerken.

Als het aan de inzet ligt van de medewerkers van mbz4you zal ons bedrijf uitgroeien tot een succes en zullen wij, het team van mbz4you, de werknemers en werkgevers met plezier samenwerken.