Onze Visie

Onze visie

MBZ4YOU (Marilu bemiddeld zo snel mogelijk voor jou) is een kleinschalige bemiddelings- en  uitzendbureau die wij willen laten uitbloeien tot een succes.
Omdat wij nog startende zijn, zijn wij als eerst begonnen vanuit huis.
De aanvragen van zowel werkgevers als werknemers begint langzaam op te lopen en daarom hebben wij nu een vaste locatie aan de Albert einsteinweg 4 te Lelystad.
In de toekomst willen wij een eigen gekochte pand hebben met meerdere verdiepingen die goed bereikbaar is per bus/trein/auto/ fiets te Lelystad.
Om dit te realiseren hebben wij een eigen website, zijn we te vinden op verschillende social media’s en zullen wij van tijd tot tijd flyeren om ons bekendheid groter te maken.
Wat ons anders maakt als andere is dat wij 24/7 bereikbaar zijn en 6 dagen in de week geopend.
Onze lijnen tussen de werkgevers en werknemers worden zo kort mogelijk gehouden.
MBZ4YOU is een familie bedrijf en wij willen de werkgevers en werknemers dan ook het gevoel geven dat zij bij onze familie horen.
Jong of oud als de motivatie om te werken er is zullen wij ons best doen om gepast werk te vinden met de juiste salaris daarbij.
Als concurrentie zien wij andere grote uitzendbureaus zoals Tempo team, Randstad en meer.
Wij denken dat als wij zo door gaan wij in 2025 een goed lopende bedrijf hebben met een bekende naam net als de hierboven genoemde uitzendbureaus.